Grönkåls- och pepparrotskräm

Grönkåls- och pepparrotskräm

Betyg

(0 st)

15 min

En rivig kräm som blir en pigg smakbrytning till rostade rotfrukter, ugnsbakad fisk eller som dipp till ett gott knäckebröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 250 g fryst grönkål, tinad
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Krama ur grönkålen. Rör ihop ingredienserna till krämen. Förvara i kyl.

Näringsvärden, per

  • Energi: 630 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 55 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem