Grönkåls- och pepparrotskräm
15 min
Buffé
Tillbehör
•
En rivig kräm som blir en pigg smakbrytning till rostade rotfrukter, ugnsbakad fisk eller som dipp till ett gott knäckebröd.
Ingredienser
|
Fryst grönkål, tinad
|
250 g |
|---|---|
|
Riven färsk pepparrot
|
2 msk |
| 2 dl | |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
185 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,5 g |
| Protein: | 10,1 % | 4,6 g |
| Fett: | 78 % | 16,3 g |
| Kolhydrater: | 11,9 % | 5,4 g |