Grönkåls- och pepparrotskräm

15 min Buffé
Grönkåls- och pepparrotskräm

En rivig kräm som blir en pigg smakbrytning till rostade rotfrukter, ugnsbakad fisk eller som dipp till ett gott knäckebröd.

Ingredienser

Fryst grönkål, tinad
250 g
Riven färsk pepparrot
2 msk
2 dl
Majonnäs
2 msk
Salt
1 tsk

Gör så här

  • Krama ur grönkålen.
  • Rör ihop ingredienserna till krämen. Förvara i kyl.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per dl

Energi:

185 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per dl
Fiber: - 2,5 g
Protein: 10,1 % 4,6 g
Fett: 78 % 16,3 g
Kolhydrater: 11,9 % 5,4 g
https://www.arla.se/recept/gronkals--och-pepparrotskram/