Grön potatischeesecake

Grön potatischeesecake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(74 st)

En ny variant av 90-talets populäraste kaka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand. Smält smör och blanda med brödsmulor. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter och ställ i kyl. Skala potatis. Dela och kärna ur avokado. Mosa eller hacka potatis, avokado och 2/3 Apetinaost grovt. Blanda med kvarg, crème fraiche, vitlök, salt och sambal oelek. Lägg i pajformen och släta till ytan. Täck med plastfolie. Låt stelna i kyl 1-2 timmar. Garnera med färska örter och smula över resterande Apetinaost.

Tips:

Kavring kan bytas ut mot annat mörkt bröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem