Grönkålspaj med kvarg
1 tim 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Vegetarisk paj med grönkål, rödlök och cheddar. Om du använder färsk grönkål, repa bladen från den trådiga mittstocken.
Ingredienser
Pajdeg:
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
75 g | |
½ dl |
Fyllning:
Grönkål
|
250 g |
---|---|
Rödlökar
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 dl | |
Ägg
|
3 |
Grovhackade valnötter
|
1 dl |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
390 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 17,2 % | 16,5 g |
Fett: | 57,3 % | 25,3 g |
Kolhydrater: | 25,5 % | 24,5 g |

