Grönkålspaj med kvarg
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Vegetarisk paj med grönkål, rödlök och cheddar. Om du använder färsk grönkål, repa bladen från den trådiga mittstocken.
Ingredienser
Pajdeg:
|
Vetemjöl
|
2½ dl |
|---|---|
| 75 g | |
| ½ dl |
Fyllning:
|
Grönkål
|
250 g |
|---|---|
|
Rödlökar
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 dl | |
|
Ägg
|
3 |
|
Grovhackade valnötter
|
1 dl |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
390 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 17,2 % | 16,5 g |
| Fett: | 57,3 % | 25,3 g |
| Kolhydrater: | 25,5 % | 24,5 g |