Grön frittata med ädelost

Grön frittata med ädelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Använd grönkålen på ett nytt sätt! Ädelosten bidrar med mjuk sälta.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här

Gör så här

Finhacka den färska grönkålen. Skala och hacka löken. Fräs kål och lök i smör i en stekpanna. Häll på grädden och låt det koka ihop utan lock ca 5 min. Häll upp det i en bunke och smula ner ost och strö i peppar. Låt det svalna. Vispa ner ägg och salt i grönkålssmeten. Stek hälften av smeten i smör i stekpannan tills det stelnar. Vänd med hjälp av ett lock och stek på andra sidan. Stek den andra omeletten likadant. Skär omeletterna i bitar och servera dem ljumma till köttbullar och korv.

Skriv ut

Källa: