Frittata med lök och ost

Frittata med lök och ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Frittata är perfekt att servera nystekt till lunch men passar lika bra att ta med kall i picknickkorgen. Här har vi lagat frittata med smak av ost och lök.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skiva löken. Fräs den i smör i en stor stekpanna tills den blir mjuk. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg och mjölk. Häll smeten i pannan och strö över osten. Lyft på löken så att smeten kan rinna ner. Stek tills omeletten stelnar. Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera varm eller kall.

Näringsvärden, per portion inklusive sallad och bröd

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem