Frittata med lök och ost

Frittata med lök och ost

30 min Huvudrätt
Frittata är perfekt att servera nystekt till lunch men passar lika bra att ta med kall i picknickkorgen. Här har vi lagat frittata med smak av ost och lök.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skiva löken. Fräs den i smör i en stor stekpanna tills den blir mjuk. Salta och peppra.
  • Vispa ihop ägg och mjölk. Häll smeten i pannan och strö över osten.
  • Lyft på löken så att smeten kan rinna ner. Stek tills omeletten stelnar.
  • Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera varm eller kall.
Klart!
Energi:

350 kcal

Protein: 20 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 17 g

Ingredienser

Färska gula lökar
4
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Ägg
6
1 dl
2 dl