Rotfruktsfrittata med fetaost

Rotfruktsfrittata med fetaost

Betyg

(28 st)

Rotfruktsfrittata är gott att bjuda på till lunch tillsammans med vår fräscha och goda yoghurtsås med äpple som är jättegod till frittatan. Servera med bacon och lite persilja på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Äppelyoghurt

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg ut baconen i en långpanna. Stek det ca 6 min. Ta upp det. Skala och grovriv rotsakerna. Skala och grovhacka löken. Blanda allt med ägg, salt, peppar och hälften av persiljan. Smörj långpannan med smör-&rapsolja. Fördela ut blandningen. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Smula över osten och lägg på baconet när det återstår några minuter. Strö över resten av persiljan Grovriv äpplena och rör ihop såsen. Servera till frittatan.

Näringsvärden, per Per st

  • Energi: 530 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem