Minifrittata

Minifrittata

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Fina portionsomeletter som passar perfekt på buffén eller brunchen. Vill du göra dem vegetariska kan du utesluta skinkan eller ersätta med exempelvis soltorkade tomater.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200° Spreja 12 minimuffinsformar med smör-&rapsolja. Skala och finhacka löken. Bryn löken i smör på svag värme tills den har fin färg. Vispa ihop ägg och grädde, salt och peppar. Strimla skinkan. Vänd i skinkan, ost och persilja i äggsmeten. Fördela smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen 8-10 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 100 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem