Omelett med ost och skinka

Omelett med ost och skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

En omelett kan du fylla eller toppa med nästan vad som helst. Färska örter och en smakrik ost är alltid en bra början, fyll på med skinka, svamp eller improvisera med andra grönsaker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Smält smör i en stekpanna och häll i smeten. Stek på svag värme och rör lite med en stekspade några gånger. Gör någon av fyllningarna och lägg på omeletten. Vik ihop den försiktigt och lägg upp på ett fat. Fräs spenaten i smör-&rapsolja 1-2 min. Skinka och tomat: Strimla skinkan och skär tomaterna i små bitar. Lägg dem på omeletten och strö över osten.

Näringsvärden, per port enl bild

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag