Grön frittata med ädelost
45 min
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Frittata är en rätt som kan varieras i det oändliga. Grönkål och krämig ädelost är en underbar smakkombination som passar utmärkt i en frittata. Detta är en perfekt rätt att bjuda på som en enklare lunch, då gärna tillsammans med en krispig sallad.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Färsk grönkål
|
200 g |
---|---|
Schalottenlök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1½ dl | |
140 g | |
Salt
|
2 krm |
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
Ägg
|
6 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
452 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 20 g |
Kolhydrater: | 6 g |
Fett: | 38 g |

