Grillspett med paneer

15 min Lunch
Grillspett med paneer

Den indiska osten paneer har en fantastisk förmåga att suga upp smaker, vilket gör det väl värt att lägga lite extra tid på marinaden. Som grillspett funkar de lika bra att steka i panna som att lägga på grillen.

Ingredienser

1 förp
Rapsolja
2 msk
Malen koriander
1 msk
Malen spiskummin
1 msk
Chilipulver
½ tsk
Malen gurkmeja
1 tsk
Röd paprika
1
Gul paprika
1
Zucchini
1
Naanbröd
4

Gör så här

  • Skär osten i tärningar, ca 3x3 cm. Blanda oljan med kryddorna. Låt osten ligga i blandningen ca 10 min.
  • Kärna ur paprikorna och skär dem och zucchinin i bitar. Trä upp ost och grönsaker på blötlagda träspett.
  • Stek dem runt om på medelvärme i en stor stekpanna 4-5 min. Servera med naanbröd.
Klart!

Variera grönsakerna efter säsong.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

Energi:

390 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 19 g
Kolhydrater: 47 g
Fett: 14 g
https://www.arla.se/recept/grillspett-med-paneer/