Grillspett med paneer

Grillspett med paneer

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

15 min

Den indiska osten paneer har en fantastisk förmåga att suga upp smaker, vilket gör det väl värt att lägga lite extra tid på marinaden. Som grillspett funkar de lika bra att steka i panna som att lägga på grillen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 förp Apetina® Paneer, 225 g Paneer 8%
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk malen koriander
  • 1 msk malen spiskummin
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 zucchini
  • 4 naanbröd

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skär osten i tärningar, ca 3x3 cm. Blanda oljan med kryddorna. Låt osten ligga i blandningen ca 10 min.
  2. Kärna ur paprikorna och skär dem och zucchinin i bitar. Trä upp ost och grönsaker på blötlagda träspett.
  3. Stek dem runt om på medelvärme i en stor stekpanna 4-5 min. Servera med naanbröd.

Tips:

Variera grönsakerna efter säsong.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag