Grillspett med paneer
15 min
Lunch
•
&format=webp)
Den indiska osten paneer har en fantastisk förmåga att suga upp smaker, vilket gör det väl värt att lägga lite extra tid på marinaden. Som grillspett funkar de lika bra att steka i panna som att lägga på grillen.
Ingredienser
1 förp | |
Rapsolja
|
2 msk |
Malen koriander
|
1 msk |
Malen spiskummin
|
1 msk |
Chilipulver
|
½ tsk |
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
Röd paprika
|
1 |
Gul paprika
|
1 |
Zucchini
|
½ |
Naanbröd
|
4 |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Variera grönsakerna efter säsong.
Näringsvärden, per port
Energi:
588 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,8 g |
Protein: | 15,3 % | 22,2 g |
Fett: | 37,9 % | 25,2 g |
Kolhydrater: | 46,8 % | 67,6 g |

