Grillkorv med pinnbröd

Grillkorv med pinnbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Att ta med grillkorv ut i skogen och grilla med pinnbröd är både roligt och gott. Det funkar även att göra hemma och blir kul mat till picknick eller kalas för stora och små.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Dippsås:

Pinnbröd

Gör så här:

Gör så här:

Blanda de torra ingredienserna till pinnbrödet i en bunke. Tillsätt smör-&rapsolja, mjölk och ost. Arbeta ihop till en slät deg, gärna med elvisp. Dela i tolv bitar och rulla ut till längder. Vira dem runt korvarna. Grilla runt om på indirekt värme (bredvid glödbädden) ca 5 min. Pensla majskolvarna med smör och grilla dem runt om. Servera korv och majskolv med grönsaksyoghurten.

Tips:

Servera såsen i små skålar att dippa korven i.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem