Grillkorv med pinnbröd

Grillkorv med pinnbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(46 st)

Att ta med grillkorv ut i skogen och grilla med pinnbröd är både roligt och gott. Det funkar även att göra hemma och blir kul mat till picknick eller kalas för stora och små.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Dippsås:

Pinnbröd:

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna till pinnbrödet i en bunke. Tillsätt smör-&rapsolja, mjölk och ost. Arbeta ihop till en slät deg, gärna med elvisp.
  2. Dela i tolv bitar och rulla ut till längder. Vira dem runt korvarna.
  3. Grilla runt om på indirekt värme (bredvid glödbädden) ca 5 min.
  4. Pensla majskolvarna med smör och grilla dem runt om. Servera korv och majskolv med crème fraiche.

Tips:

Vill du inte ha en dippsås med hetta? Byt till Arla Köket® lätt crème fraiche cheddar & karamelliserad lök.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag