
Korvburgare med syrade grönsaker
Förvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd.
Ingredienser
Antal portioner
- 4 kryddiga korvar
- 1 paprika
-
Arla Köket® Smör-&rapsolja
Dressing
-
1 dl Arla Köket® smetana
- ½ dl BBQ tomatketchup
- 8 skivor surdegsbröd
- syrade blandade grönsaker
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Rör ihop dressingen. Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna. Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrade grönsaker emellan. Tips! Syrade grönsaker hittar du i din butik.
Näringsvärden, per port
- Energi: 620 kcal
- Protein: 22 g
- Kolhydrater: 52 g
- Fett: 35 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut