Grilled cheese med mojo rojo och persikosalsa
45 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Grilled cheese är den ultimata mackan för alla som älskar ost. Ett tunt lager smör på utsidan är hemligheten bakom den riktigt frasiga ytan. Servera genast!
Ingredienser
Mojo rojo:
|
Röda paprikor
|
3 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Olivolja
|
½ dl |
|
Chili flakes
|
½ tsk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Plockad färsk persilja
|
1 dl |
Persikosalsa:
|
Persikor (eller nektariner)
|
2 |
|---|---|
|
Kapris
|
2 msk |
|
Plockad färsk dill
|
½ dl |
|
Rapsolja
|
3 msk |
|
Äppelcidervinäger
|
2 msk |
|
Svartpeppar
|
Grilled cheese:
|
Chipotlepasta
|
2 msk |
|---|---|
|
Rostbröd
|
8 skivor |
| 150 g | |
|
Bregott® Normalsaltat smör & raps
|
2 msk |
Gör så här
Mojo rojo:
Persikosalsa:
Grilled cheese:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
588 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 10,4 % | 15,1 g |
| Fett: | 64,4 % | 42,8 g |
| Kolhydrater: | 25,2 % | 36,4 g |