Grillad karré med färskpotatissallad

Grillad karré med färskpotatissallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g fläskkarré
  • 1 msk olja
  • 1 msk soja
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 1 msk hackad färsk rosmarin

Färskpotatissallad:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka färskpotatisen och låt den svalna. Skiva lök och rädisor. Blanda gräddfil, ost och peppar. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 565 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag