Grillad karré med färskpotatissallad

Grillad karré med färskpotatissallad

Betyg

(51 st)

Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fläskkarré
  • 1 msk olja
  • 1 msk soja
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 1 msk hackad färsk rosmarin

Färskpotatissallad:

Gör så här:

Gör så här:

Koka färskpotatisen och låt den svalna. Skiva lök och rädisor. Blanda gräddfil, ost och peppar. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 565 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem