Fläskkarré med ingefära

Fläskkarré med ingefära

25 min Huvudrätt
Fläskkarré med asiatiska smaker av ingefära och soja. Karré, vitkål, lök, paprika och sockerärtor i pannan blir jättegott!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/flaskkarre-med-ingefara/

Gör så här

  • Skär köttet i tunna strimlor. Kärna ur paprikorna. Skala lökarna. Strimla lök, paprika, vitkål och sockerärter.
  • Salta och bryn köttet i smör i en stekpanna 2-3 min. Ta upp det och stek grönsakerna under omrörning.
  • Lägg tillbaka köttet och tillsätt grädde, soja och ingefära. Ge pannan ett snabbt uppkok och servera.
Klart!

Ingredienser

Fläskkarré
300 g
Paprikor
2
Lökar
2
Vitkål
300 g
Sockerärter
100 g
Salt
1 tsk
Kelda® mellangrädde
2½ dl
Kinesisk soja
1 msk
Riven färsk ingefära
1 tsk