Fläskkarré med ingefära

Fläskkarré med ingefära

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(55 st)

Fläskkarré med asiatiska smaker av ingefära och soja. Karré, vitkål, lök, paprika och sockerärtor i pannan blir jättegott!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Kärna ur paprikorna. Skala lökarna. Strimla lök, paprika, vitkål och sockerärter.
  2. Salta och bryn köttet i smör i en stekpanna 2-3 min. Ta upp det och stek grönsakerna under omrörning.
  3. Lägg tillbaka köttet och tillsätt grädde, soja och ingefära. Ge pannan ett snabbt uppkok och servera.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag