Grillad karré med färskpotatissallad
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.
Ingredienser
|
Fläskkarré
|
600 g |
|---|---|
|
Olja
|
1 msk |
|
Soja
|
1 msk |
|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
|
Hackad färsk rosmarin
|
1 msk |
Färskpotatissallad:
|
Färskpotatis
|
1 kg |
|---|---|
|
Färsk lök
|
50 g |
|
Rädisor
|
1 knippe |
| 2 dl | |
| 2 dl | |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
582 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,7 g |
| Protein: | 25,5 % | 36,5 g |
| Fett: | 50,3 % | 33,1 g |
| Kolhydrater: | 24,2 % | 34,6 g |