Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Betyg

(3 st)

Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl chilibearnaisesås

Grönsaksbulgur:

Gör så här:

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela zucchinin på längden och skär grova bitar. Skölj och skiva champinjonerna. Fräs zucchinin och champinjonerna i smör-&rapsolja i en stekpanna, strö över salt och peppar och vänd ner bulgur. Putsa och skär fläskfilén i ca 1½ cm tjocka skivor. Salta och peppra köttet samt strö över paprikapulver. Grilla eller stek köttskivorna, ca 3 min på varje sida. Vänd ner rucolan i bulgurn precis innan servering. Servera med chilibearnaise.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 605 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem