Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl chilibearnaisesås

Grönsaksbulgur:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela zucchinin på längden och skär grova bitar. Skölj och skiva champinjonerna. Fräs zucchinin och champinjonerna i smör-&rapsolja i en stekpanna, strö över salt och peppar och vänd ner bulgur. Putsa och skär fläskfilén i ca 1½ cm tjocka skivor. Salta och peppra köttet samt strö över paprikapulver. Grilla eller stek köttskivorna, ca 3 min på varje sida. Vänd ner rucolan i bulgurn precis innan servering. Servera med chilibearnaise.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 605 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag