Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise

30 min Huvudrätt
Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  • Dela zucchinin på längden och skär grova bitar. Skölj och skiva champinjonerna.
  • Fräs zucchinin och champinjonerna i smör-&rapsolja i en stekpanna, strö över salt och peppar och vänd ner bulgur.
  • Putsa och skär fläskfilén i ca 1½ cm tjocka skivor. Salta och peppra köttet samt strö över paprikapulver.
  • Grilla eller stek köttskivorna, ca 3 min på varje sida.
  • Vänd ner rucolan i bulgurn precis innan servering.
  • Servera kött och bulgur med chilibearnaise.
Klart!
Energi:

605 kcal

Protein: 38 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 34 g

Ingredienser

Fläskfilé
600 g
2 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
½ krm
Paprikapulver
½ tsk
Chilibearnaisesås
2 dl
Grönsaksbulgur:
Bulgur
2 dl
Zucchini
1
Champinjoner
150 g
2 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
½ krm
Rucola
60 g