Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
600 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Paprikapulver
|
½ tsk |
|
Chilibearnaisesås
|
2 dl |
|---|
Grönsaksbulgur:
|
Bulgur
|
2 dl |
|---|---|
|
Zucchini
|
1 |
|
Champinjoner
|
150 g |
| 2 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Rucola
|
60 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
657 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,6 g |
| Protein: | 23,6 % | 38,1 g |
| Fett: | 59,2 % | 44 g |
| Kolhydrater: | 17,2 % | 27,9 g |