Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Tunna, fina skivor av flankstek som du grillar eller steker och serverar på tortillabröd med sallad och chilibearnaise. Snabbt, gott och enkelt att laga.
Ingredienser
|
Flankstek
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Tortillabröd
|
4 |
|---|---|
|
Chilibearnaisesås
|
2 dl |
Sallad:
|
Cocktailtomater
|
250 g |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
|
Burk majs à 150 g
|
1 |
|
Blandade bönor à 400 g
|
1 burk |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Blandad grönsallad
|
60 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
688 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,3 g |
| Protein: | 22,9 % | 38,8 g |
| Fett: | 54,8 % | 42,6 g |
| Kolhydrater: | 22,3 % | 37,8 g |