Grillad fisk med kryddsmör

Grillad fisk med kryddsmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Underbart god, grillad hel fisk. Smör som vispas och kryddas med oregano och sambal ger fisken ny spännande smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kryddsmör:

Gör så här:

Gör så här:

Riv lite skal från citronen till smöret. Skär den sedan i skivor. Vispa smöret till kryddsmöret luftigt med elvisp. Rör i kryddor och citronskal. Rensa och skölj fisken. Salta inuti och utanpå. Pensla utsidan med smält smör. Lägg fisken i halster, lägg på citronskivorna och kläm ihop. Grilla över glöd 5–7 min per sida. Servera med kryddsmöret.

Tips:

Regnbågslaxen kan bytas ut mot abborre.

Såhär gör du ditt eget kryddsmör!

 

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem