Grillad fisk med ingefärssås

Grillad fisk med ingefärssås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • ½ tsk hackad färsk rosmarin
  • 1 krm salt
  • 2 krm strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Pensla fiskfiléerna med smör- &rapsolja, salta och peppra. Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1 1/2-2 min per sida. Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt. Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 370 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem