Grillad fisk med ingefärssås
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Färska lökar
|
2 |
Cocktailtomater
|
250 g |
Flingsalt
|
Sås:
2 dl | |
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
Hackad färsk rosmarin
|
½ tsk |
Salt
|
1 krm |
Strösocker
|
2 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
347 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 34,5 % | 29,4 g |
Fett: | 46,4 % | 18,2 g |
Kolhydrater: | 19,1 % | 16,3 g |

