Grekisk fiskgratäng

Grekisk fiskgratäng

Betyg

(49 st)

Med färsk eller fryst fisk hemma kan du enkelt förflytta dina smaklökar till medelhavet. Jätteenkel fiskgratäng med lite vitost och tomatsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl ris
  • 200 g isbergssallad

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225º. Tina fisken om den är fryst. Lägg den i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Strö över oregano, oliver och smulad ost. Häll på såsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min.

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Strimla salladen. Servera gratängen med ris och sallad.

Näringsvärden, per port inkl ris, sallad

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 41 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem