Fiskgratäng med champinjoner
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
&format=jpg)
Denna fiskgratäng går snabbt att tillaga. Vitlöksfrästa champinjoner med persilja blir gott på toppen.
Ingredienser
Sejfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Syrad grädde 30%
|
3 dl |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Färska champinjoner
|
200 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
1 msk | |
Färsk persilja
|
½ kruka |
Till servering:
Ris
|
3 dl |
---|---|
Tomater
|
4 |
Gör så här
Ugnsstek tomaterna samtidigt med fisken.
Näringsvärden, per port inkl tomat och ris
Energi:
639 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 55 g |
Fett: | 28 g |

