Fiskgratäng med champinjoner

Fiskgratäng med champinjoner

Betyg

(98 st)

Fiskgratäng med färdig citronsås går snabbt att tillaga. Vitlöksfrästa champinjoner med persilja blir gott på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl ris
  • 4 tomater

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över hälften av saltet. Häll över såsen. Tillaga i mitten av ugnen 15-20 min. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skiva svampen. Skala och skiva vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smör i en stekpanna. Hacka persiljan och tillsätt tillsammans med resten av saltet. Ta ut fisken ur ugnen och strö blandningen över fisken. Servera med ris och tomater.

Tips:

Ugnsstek tomaterna samtidigt med fisken.

Näringsvärden, per port inkl tomat och ris

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem