Fiskgratäng med tacosmak

Fiskgratäng med tacosmak

40 min Huvudrätt
Fiskgratäng som smakar taco och ett täcke av tortillachips – enkelt och supergott! Använd den fisk du har hemma och servera gärna lite het tacosås till fiskgratängen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
  • Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.
Klart!
Tips:

Servera med en extra klick hot tacosås.

Energi:

375 kcal

Protein: 33 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 25 g

Ingredienser

Sejfilé
600 g
Salt
1 tsk
2½ dl
Tacosås medium eller hot
½ dl
2 dl
Majschips
15