Grekisk fiskgratäng
45 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
Med färsk eller fryst fisk hemma kan du enkelt förflytta dina smaklökar till medelhavet. Jätteenkel fiskgratäng med lite vitost och tomatsås.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
|
Torkad oregano
|
2 tsk |
|
Svarta oliver
|
1 dl |
| 100 g | |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
2½ dl |
|
Ris
|
3 dl |
|---|---|
|
Isbergssallad
|
200 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
475 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 33,6 % | 39,3 g |
| Fett: | 21,2 % | 11,4 g |
| Kolhydrater: | 45,2 % | 52,8 g |