Gratinerade portabellosvampar
45 min
•
Arbetstid: 20 min
Förrätt
•
Fyll jättechampinjoner med svartkål, ost, chili och vitlök. Enkelt och försvinnande gott!
Ingredienser
|
Portabellosvampar, ca 600 g
|
8 |
|---|---|
|
Svartkål
|
75 g |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 50 g | |
| 1 dl | |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
|
Formbröd
|
1 skiva |
|
Olivolja
|
2 msk |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
123 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 10,6 % | 3,2 g |
| Fett: | 73,5 % | 10,2 g |
| Kolhydrater: | 15,9 % | 4,8 g |