Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Gratinerade pilgrimsmusslor med mandel och löjrom
Gratinerade pilgrimsmusslor med mandel och löjrom
Förrätt
•
Kommentarer
Imponera på gästerna med en lyxig förrätt med smörig mandelsås, krispigt bröd och salt löjrom. Du kan förbereda rätten fram till gratineringen. Receptet är skapat av Johan Backeus, Årets kock 2017.
Andra liknande recept
1 tim
Räkcheesecake
(14)
30 min
Skagenröra
(48)
15 min
Busenkel Bearnaisesås
(1207)
60+ min
Pannacotta
(308)
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
Fler recept
Johan Backeus
Årets kock 2017
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
470 kcal
Protein:
12 g
Kolhydrater:
10 g
Fett:
43 g
Ingredienser
Andra liknande recept
1 tim
Räkcheesecake
(14)
30 min
Skagenröra
(48)
15 min
Busenkel Bearnaisesås
(1207)
60+ min
Pannacotta
(308)
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
60+ min
Potatisgratäng
(197)
20 min
Toast skagen
(126)
Budget
60+ min
Cheesecake
(559)
Budget
60+ min
Chokladmousse
(502)
60+ min
Kyckling i ugn
(85)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum