Gratinerade pilgrimsmusslor med mandel och löjrom

Gratinerade pilgrimsmusslor med mandel och löjrom

Förrätt
Imponera på gästerna med en lyxig förrätt med smörig mandelsås, krispigt bröd och salt löjrom. Du kan förbereda rätten fram till gratineringen. Receptet är skapat av Johan Backeus, Årets kock 2017.
Johan  Backeus
Johan Backeus Årets kock 2017
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

470 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 10 g
Fett: 43 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum