
Gratinerad skink- och zucchinibaguette
Under baguettens osttäcke döljer sig en smakrik fyllning.
Ingredienser
Antal portioner
- 150 g rökt skinka
- 300 g zucchini
-
1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat & basilika
-
Arla® Svenskt Smör
- 4 halv baguetter
-
3 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Skär skinka och zucchini i tärningar och fräs i smör i en stekpanna. Rör ner crème fraiche. Skär ett djupt snitt i bröden. Lägg i fyllningen och strö över ost. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min.
Tips:
Fyllningen är också god i småfranska eller på vitt skivat bröd. Istället för skinka kan man ta kassler.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 1 2001