Gratinerad skink- och zucchinibaguette

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch
Gratinerad skink- och zucchinibaguette

Under baguettens osttäcke döljer sig en smakrik fyllning.

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250° eller 225° varmluft.
  • Skär skinka och zucchini i tärningar och fräs i smör i en stekpanna. Rör ner crème fraiche.
  • Skär ett djupt snitt i bröden. Lägg i fyllningen och strö över ost.
  • Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min. Servera med sallad.
Markera receptet som tillagat

Fyllningen är också god i småfranska eller på vitt skivat bröd. Istället för skinka kan man ta kassler.

Näringsvärden, per st

Energi:

1254 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 11,8 g
Protein: 16,5 % 50,8 g
Fett: 13,3 % 18,9 g
Kolhydrater: 70,2 % 216,6 g
https://www.arla.se/recept/gratinerad-skink--och-zucchinibaguette/