Gratinerad köttfärspasta

Gratinerad köttfärspasta

Betyg

(409 st)

Nästan som en lasagne i smaken, men går snabbare att göra. Har du dessutom färdig köttfärssås och pasta från igår är det bara att varva i formen, in i ugnen och middagen är klar!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 575 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 56 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem