Gratinerad köttfärspasta

Gratinerad köttfärspasta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1005 st)

Nästan som en lasagne i smaken, men går snabbare att göra. Har du dessutom färdig köttfärssås och pasta från igår är det bara att varva i formen, in i ugnen och middagen är klar!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med.
  4. Salta och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen.
  5. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 575 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 56 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag