Gratinerad kassler med äppelsalsa
30 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Pigga upp klassikern kassler och ost med en het äppelsalsa.
Ingredienser
Kassler
|
600 g |
---|---|
Gula lökar
|
2 |
Svartpeppar
|
1 krm |
2½ dl | |
3 dl |
Äppelsalsa:
Syrliga äpplen, t ex Granny Smith
|
2 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Färsk grön jalapeño
|
1 |
Olivolja
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
518 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 31,8 % | 40,5 g |
Fett: | 56,6 % | 33,2 g |
Kolhydrater: | 11,6 % | 14,8 g |

