Kasslergratäng med ris
21 tim
Middag
•
&format=webp)
En uppdaterad klassiker med nya smaker – den här kasslergratängen är en modern tolkning av en älskad vardagsfavorit. Med krämig sås, curry, fräscha grönsaker och oväntade toppningar som banan, jordnötter och koriander får rätten en extra twist.
Nytt
Ingredienser
Ris
|
3½ dl |
---|---|
Kassler
|
400 g |
Purjolök
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
1 msk | |
Curry
|
1 msk |
Sås:
2 dl | |
2½ dl | |
150 g | |
Salt
|
ca 1 krm |
Till servering:
Banan
|
1 |
---|---|
Färsk koriander
|
1 kruka |
Torrostade jordnötter
|
½ dl |
Lime
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
778 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 4,6 g |
Protein: | 43 g |
Kolhydrater: | 73,4 g |
Fett: | 34,5 g |

