Gratinerad grapefrukt
20 min
Efterrätt
•

Varm grapefrukt som gratineras under ett täcke av muscovadosocker och flagad mandel. Servera grapefrukten med en klick kvarg med smak av vanilj.
Ingredienser
Grapefrukter
|
2 |
---|---|
Ljust muscovadosocker
|
3 msk |
Mandelspån
|
3 msk |
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Istället för muscovadosocker kan du ta råsocker eller honung. Du kan också gratinera stora apelsiner på samma sätt.
Näringsvärden, per port
Energi:
166 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 9,8 % | 4 g |
Fett: | 23,5 % | 4,4 g |
Kolhydrater: | 66,7 % | 27,2 g |

