Gräddig rotfruktskaka

Gräddig rotfruktskaka

Betyg

(14 st)

Rotfrukter av alla de slag - välj själv. I den här rotfruktskakan ingår rotselleri, potatis och morötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och riv rotfrukter och potatis grovt. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Lägg raspet och platta ut det i hela pannan. Krydda med örtsalt. Stek ca 5 min. Dela kakan i 4 bitar och vänd dem med en stekspade. Häll på grädden och lyft lite på kakan så att grädden rinner ner. Stek på svag värme i ytterligare 10-12 min. Strö över hackad persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem