Gräddfilssås med rom och gurka - Recept | Arla
Gräddfilssås med rom och gurka

Gräddfilssås med rom och gurka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

Lätt dressing som passar utmärkt till alla sorters fisk och skaldjur.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 50 g röd stenbitsrom
  • 3 msk tärnad gurka
  • 1 skivad salladslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • ½ tsk salt

Gör så här

Gör så här

Rör ihop gräddfil, stenbitsrom, gurka, salladslök och hälften av dillen. Smaka av med salt och ställ kallt. Toppa med resten av dillen vid servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa: