Gräddfilssås med rom och gurka

Gräddfilssås med rom och gurka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Lätt dressing som passar utmärkt till alla sorters fisk och skaldjur.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 50 g röd stenbitsrom
  • 3 msk tärnad gurka
  • 1 skivad salladslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • ½ tsk salt

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rör ihop gräddfil, stenbitsrom, gurka, salladslök och hälften av dillen. Smaka av med salt och ställ kallt. Toppa med resten av dillen vid servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag