Gräddfilssås med rom och gurka

Gräddfilssås med rom och gurka

Betyg

(12 st)

Lätt dressing som passar utmärkt till alla sorters fisk och skaldjur.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 50 g röd stenbitsrom
  • 3 msk tärnad gurka
  • 1 skivad salladslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • ½ tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop gräddfil, stenbitsrom, gurka, salladslök och hälften av dillen. Smaka av med salt och ställ kallt. Toppa med resten av dillen vid servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem