Gräddfilssås med rom och gurka
                                
                                     10 min
                                
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Lätt dressing som passar utmärkt till alla sorters fisk och skaldjur.
Ingredienser
| 3 dl | |
| 
                                            
                                                Röd stenbitsrom
                                            
                                     | 50 g | 
| 
                                            
                                                Tärnad gurka
                                            
                                     | 3 msk | 
| 
                                            
                                                Skivad salladslök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk dill
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per dl
Energi:
112 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g | 
| Protein: | 13,8 % | 3,8 g | 
| Fett: | 74,2 % | 9,4 g | 
| Kolhydrater: | 12 % | 3,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)