Gräddfil gremolata

Gräddfil gremolata

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

Gräddfilssås med den klassiska italienska kryddblandningen gremolata - persilja, citronskal och vitlök. Smakar gott till det mesta från grillen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 3 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • rivet skal av 1 citron
  • 3 msk hackad färsk persilja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rör ihop gräddfil, citronskal, persilja och vitlök. Smaka av med salt och peppar, ställ kallt. Ringla över oljan och smaka av med peppar innan servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 49 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag