Glutenfria köttbullar
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Huvudrätt
Middag
•
En älskad vardagsrätt som alltid går hem är dessa glutenfria köttbullar som blir extra saftiga tack vare mjölken. Det blir ca 65 st.
Ingredienser
|
Blandfärs
|
500 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Kokta, kalla potatisar
|
2 |
|
Ägg
|
1 |
| 1 dl | |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
22 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 29,8 % | 1,6 g |
| Fett: | 60,9 % | 1,5 g |
| Kolhydrater: | 9,3 % | 0,5 g |