Glutenfria frallor
1 tim 30 min
Mellanmål
Frukost
Går att frysa
•
Dessa glutenfria frallor blir otroligt saftiga och smakrika. Förgyll din morgon med nybakade frallor eller varför inte göra en dubbel sats och frysa in till senare tillfällen när du ändå är i farten? Vi har toppat våra glutenfria frallor med vallmofrön, men det går även bra att byta ut mot exempelvis linfrön eller glutenfria havregryn.
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Vatten, fingervarmt
|
4½ dl |
½ dl | |
Honung
|
1 msk |
Fiberhusk
|
1½ msk |
Teffmjöl
|
3 dl |
Glutenfritt havremjöl
|
2 dl |
Durramjöl
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Vatten, till pensling
|
|
---|---|
Blå vallmofrön, till garnering
|
½ dl |