Glutenfri kladdkaka
20 min
Efterrätt
Fika
Frysbar
•

Glutenfri kladdkaka där val av mjölsort bidrar med sin egen karaktäristiska smak. Prova att variera kombinationer av mjöl och smaksättning och leta dig fram till din favoritsmak.
Ingredienser
150 g | |
Ägg (ca. 189 g)
|
3 |
Strösocker (ca. 270 g)
|
3 dl |
Mandelmjöl, hasselnötsmjöl eller kokosmjöl (ca. 75 g)
|
1½ dl |
Kakao (ca. 40 g)
|
1 dl |
Vaniljsocker (ca. 4½ g)
|
½ msk |
Salt
|
2 krm |
3 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per bit
Energi:
245 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 16 g |

