Glutenfri kladdkaka
20 min
•
Arbetstid: 10 min
Fika
Frysbar
•
Glutenfri kladdkaka där val av mjölsort bidrar med sin egen karaktäristiska smak. Prova att variera kombinationer av mjöl och smaksättning och leta dig fram till din favoritsmak.
Ingredienser
| 150 g | |
|
Ägg (ca. 189 g)
|
3 |
|
Strösocker (ca. 270 g)
|
3 dl |
|
Mandelmjöl, hasselnötsmjöl eller kokosmjöl (ca. 75 g)
|
1½ dl |
|
Kakao (ca. 40 g)
|
1 dl |
|
Vaniljsocker (ca. 4½ g)
|
½ msk |
|
Salt
|
2 krm |
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
347 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 5,5 % | 4,7 g |
| Fett: | 65,8 % | 25,8 g |
| Kolhydrater: | 28,7 % | 24,5 g |