Glutenfri blackbean brownie med fudgeglasyr och bär
1 tim
Frysbar
•

Försvinnande god brownie som fått lite extra protein från svarta bönor. Servera gärna med färska bär, friskt och gott till den söta glasyren.
Ingredienser
Bovetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
Rårörsocker
|
3 dl |
Kakao
|
2 dl |
Bakpulver
|
1 tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Svarta bönor ca 400 g
|
1 burk |
Vatten
|
3 dl |
125 g |
Fudgeglasyr:
Mörk choklad
|
100 g |
---|---|
1 dl | |
Rårörsocker
|
2 msk |
Till servering:
Björnbär
|
200 g |
---|---|
Blåbär
|
100 g |
Gör så här
Glasyr:
Näringsvärden, per bit inkl bär
Energi:
260 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 31 g |
Fett: | 13 g |

