Glasyr
10 min
•
Arbetstid: 20 min
Efterrätt
Tillbehör
•
Glasyr görs med florsocker, vatten och citron. Denna passar utmärkt att ringla över bullar och mjuka kakor. Det är fint att tillsätta några droppar karamellfärg för extra piff. Testa även gärna att strö lite vallmofrön över glasyren - snyggt och gott!
Ingredienser
|
Florsocker
|
4 dl |
|---|---|
|
Vatten
|
2 msk |
|
Citronsaft
|
1 tsk |
Gör så här
Glasyr:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
245 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 0 % | 0 g |
| Fett: | 0 % | 0 g |
| Kolhydrater: | 100 % | 60,4 g |