Getostquesadillas med rostade rödbetor och valnötter
30 min
•
Arbetstid: 45 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Quesadillas med len och syrlig ostkräm, toppad med söta rödbetor och krispiga valnötter. En riktigt god och klassisk smakkombination att bjuda på som tilltugg!
Ingredienser
|
Falbygdens® Getost
|
100 g |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Tortillabröd
|
4 |
Rostade rödbetor:
|
Förkokta rödbetor
|
250 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Torkad rosmarin
|
½ tsk |
|
Salt
|
2 krm |
Krispiga valnötter:
| 2 msk | |
|
Valnötter
|
½ dl |
|
Flytande honung
|
1 msk |
Till servering:
|
Färsk timjan
|
2 kvistar |
|---|---|
|
Flingsalt
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Prova att ringla över lite extra honung vid servering.
Näringsvärden, per bit
Energi:
253 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 8 % | 5 g |
| Fett: | 57 % | 16,3 g |
| Kolhydrater: | 35 % | 21,8 g |