Getostquesadillas med rostade rödbetor och valnötter
30 min
Brunch
Buffé
Förrätt
•

Quesadillas med len och syrlig ostkräm, toppad med söta rödbetor och krispiga valnötter. En riktigt god och klassisk smakkombination att bjuda på som tilltugg!
Ingredienser
Falbygdens® Getost
|
100 g |
---|---|
1 dl | |
Tortillabröd
|
4 |
Rostade rödbetor:
Förkokta rödbetor
|
250 g |
---|---|
2 msk | |
Flytande honung
|
2 msk |
Torkad rosmarin
|
½ tsk |
Salt
|
2 krm |
Krispiga valnötter:
2 msk | |
Valnötter
|
½ dl |
Flytande honung
|
1 msk |
Till servering:
Färsk timjan
|
2 kvistar |
---|---|
Flingsalt
|
Gör så här
Prova att ringla över lite extra honung vid servering.
Näringsvärden, per bit
Energi:
270 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 6 g |
Kolhydrater: | 21 g |
Fett: | 18 g |

