Getostmousse

Getostmousse

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

En krämig mousse med getost och kvarg. Bre på mörkt bröd och strö över torkade tranbär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

Gör så här:

Gör så här:

Mosa osten och blanda med kvarg. Smaksätt med rosmarin. Dela ev bröden i trekanter och klicka på ostmoussen. Garnera med tranbär och ev färsk rosmarin.

Tips:

Man kan också gratinera moussen på små skivor av smal baugette. Beräkna ca 2 min högst upp i ugnen vid 250°.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem