Fyllda smördegsrullar

Fyllda smördegsrullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(63 st)

Smördegsrullar fyllda med salt, vit ost är perfekt plockmat på mezebordet eller som tilltugg till drinken. Enkelt och frasigt gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegen och kavla ut varje platta till 14 x 26 cm. Dela varje platta i 4 delar. Smula osten och blanda med peppar och mynta. Lägg en sträng fyllning på varje platta, vik in kortändarna och rulla ihop till en hård rulle. Lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Tips:

Tips! Om du vill laga ”äkta” cigarrer använder du filodeg istället för smördeg. Kanske lite mer avancerat, men värt att testa!

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem