Fylld zucchini

Fylld zucchini

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Fylld zucchini är lika gott på buffén som till aptitretare eller plockmat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skär zucchinin i 2 cm tjocka skivor. Gröp ur mitten av zucchinin med en liten vass kniv och lägg det åt sidan. Lägg skivorna på ett stort, väl smort ugnssäkert fat. Stek dem i mitten av ugnen ca 5 min på varje sida. Finhacka under tiden zucchinikött, skinka och vitlök. Fräs zucchinikött, skinka och vitlök några minuter i lite smör i en stekpanna. Häll upp det i en skål. Rör i cottage cheese, timjan, salt och peppar. Ta ut zucchiniskivorna ur ugnen och fyll dem med röran. Strö över ströbröd och stek i ugnen ytterligare ca 15 min.

Tips:

Räcker till 10 bufféportioner.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag