Fryst mangocheesecake

2 tim Buffé Efterrätt
Frysbar
Fryst mangocheesecake

Sagolik mangocheesecake på allra enklaste vis. Använd färdig müsli på toppen, eller gör egen om du har mer tid.

Ingredienser

Mangosorbet
4 dl
250 g
Müsli med "crunch"
1 dl
Bär t ex fryst björnbär

Gör så här

  • Mixa sorbet och kvarg och lägg upp i 4 portionsformar. Strö över müsli. Lägg på björnbär.
  • Ställ formarna i frysen minst 2 tim.
  • Ta fram och halvtina 15 min före servering.
Klart!

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

Energi:

250 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 6 g
Kolhydrater: 42 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/fryst-mangocheesecake/